appartement
  • Pensmarkt
  • 5211JT Den Bosch
  • € 700 /mnd

OP UNIEKE LOCATIE, HARTJE CENTRUM, OP DE PENSMARKT GELEGEN WORDEN 4 VERRASSEND MOOIE APPARTEMENTEN GEREALISEERD.

Prijzen worden later bekend gemaakt.
Wilt u kans maken op 1 van deze unieke woningen kunt u zichzelf inschrijven bij Rots-Vast Groep 's-Herrtogenbosch.

Over ’s-Hertogenbosch:
’s-Hertogenbosch, een stad waar mensen zich thuis voelen. Een stad met een rijke cultuurhistorie en een levendige Bourgondische sfeer; denk bijvoorbeeld aan de terrassen aan de Markt en op de Parade. Maar ook een moderne dynamische stad met een keur aan bedrijven in vooral de dienstverlenende sector.

De ligging, omgeving en historie:
De Binnendieze, een waterstroom die ter plaatse Vughterstroom wordt genoemd en een onderdeel vormt van de riviertjes de Dommel en de Aa, die van oudsher door de gehele oude binnenstad van ’s-Hertogenbosch kronkelden. Vanwege zijn zeer pittoreske vorm en aanleg is de Binnendieze geplaatst op de lijst van beschermde monumenten. Op zeer veel plaatsen in de binnenstad is de Binnendieze met woonhuizen overbouwd. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch kenmerkt zich door de diversiteit aan bebouwing. Veel karakteristieke woningen zijn intact gebleven met een gepaste afwisseling van nieuwbouw zodat het centrum van ’s-Hertogenbosch een gezellig geheel is.

Dit pand is midden in het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch gelegen op geringe afstand van vele leuke winkels, cafés en restaurants en cultuur alsmede het Centraal Station. ’s-Hertogenbosch telt tal van bezienswaardigheden zoals onder andere de voornoemde ‘Binnendieze” waar rondvaarten plaatsvinden om de stad ondergronds te verkennen, de Sint-Janskathedraal, en de stadswal bij natuurgebied ‘Het Bossche Broek’. ’s-Hertogenbosch is bijzonder goed te bereiken via de snelwegen A59 en de A2 en per openbaar vervoer.

De appartemten:
3x tweekamerappartement
1x driekamerappartement
allen met eigen berging
allen voorzien van wasmachine/droger aansluitingen.

Verder zijn er 2 dakterrassen. (1 voor appartement a&b en 1 voor appartement c&d)
Huurprijzen vanaf 700 euro.

 

Verhuurder

Rots-Vast Groep 's-Hertogenbosch
Woningaanbod van deze makelaar