Sport

Den Bosch is een sportieve stad en dat is aan veel dingen terug te zien. Zoals de talloze voetbal en basketbalveldjes in de stad.

Op professioneel gebied is Den Bosch ook goed vertegenwoordigd in de sport. Zo zijn de  dames van het hockey team van Den Bosch de meest succesvolle team van de afgelopen 10 jaar in Nederland.

De basketballers van Den Bosch, Eiffeltowers doet ook elk jaar mee voor de titel van Nederland. De prestaties die de afgelopen jaren in europa mogen ook zeker niet vergeten worden, want dit zijn echte ‘thrillers’ met attractief basketbal.

De plaatselijke ‘FC’ luistert na de naam FC Den Bosch, de voetbalclub heeft helaas de gloriedagen al een tijdje achter zich liggen en speelt nu in de eerste divisie voetbal. Op dit moment is FC Den Bosch een stabiele club die de weg naar boven weer gevonden lijkt te hebben.

Naast de vele sportverenigingen bied Den Bosch ook verschillende sportcentra waar mensen zelfstandig of in groepen kunnen sporten. Hierbij moet je dan denken aan Fitnessen, zwemmen, squashen en nog veel meer. 

Verder zijn er nog vele andere sportverenigingen en sportcentra die u terug kunt vinden in het overzicht op deze website.

Meer over Den Bosch

Cultuur
Cultuur
Cultuur in Den Bosch
Studie
Studie
studeren in Den Bosch
Uitgaan
Uitgaan
uitgaansmogelijkheden
Sport
Sport
sporten in Den Bosch
Nieuws
Nieuws
Het laatste nieuws
\