Uitgaan

Den Bosch is een stad met karakter, en dat komt dan ook overal terug. In de stad zijn talloze winkels en terrassen waar je overdag met gemak je tijd doorkomt. Den Bosch bied ook een grote variatie aan van restaurants met allemaal hun eigen specialiteiten. Den Bosch is dan ook niet voor niks uitgekozen tot hoofdstad van de smaak 2010. De vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft is een lust voor jong en oud, en verveeld nooit.

Het nachtleven is een ervaring die je meegemaakt moet hebben. De vele cafés, restaurants en discotheken zorgt ervoor dat er voor iedereen, jong en oud, aan alle behoeftes met gemak voldaan kan worden.  Voor de mensen die gezellig iets willen drinken in een rustige omgeving heeft Den Bosch de gezellige ‘Bosche’ cafeetjes, en ook zeker niet te vergeten de bruine cafés. Voor de mensen die liever een discotheek willen bezoeken of feestcafés zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden.

Ook zijn er op vaste tijden en dagen in de week allerlei verschillende markten in de binnenstad. Mensen vanuit Den Bosch en omgeving komen hier naartoe om verse- en nieuwe spullen te kopen en te verkopen.  

Meer over Den Bosch

Cultuur
Cultuur
Cultuur in Den Bosch
Studie
Studie
studeren in Den Bosch
Uitgaan
Uitgaan
uitgaansmogelijkheden
Sport
Sport
sporten in Den Bosch
Nieuws
Nieuws
Het laatste nieuws
\